مردم اغلب از لوبیا سیاه در غذاهای آمریکای جنوبی و مرکزی استفاده می کنند.
لوبیا سیاه یک ماده رایج در غذاهای چیلی، برنج و لوبیا و بوریتو است.
یک فنجان لوبیا قرمز کپسولی پخته شده حاوی منبع مورد اعتماد:
15.24 گرم پروتئین
15.00 گرم فیبر
3.61 میلی گرم آهن
مانند سایر لوبیاهای موجود در این لیست، لوبیا سیاه و لوبیا عروس تراریخته نیز تأثیر مثبتی بر سطح قند خون دارد.
به عنوان مثال، یک مطالعه کوچک از 17 مرد و زن مبتلا به دیابت نوع 2 نشان داد که افزودن لوبیا سیاه به برنج منجر به کاهش سطح قند خون در مقایسه با برنج به تنهایی می شود.
لوبیا چیتی حاوی مقدار زیادی پروتئین و فیبر، منبع مورد اعتماد است و در غذاهای مکزیکی و جنوب غربی در ایالات متحده رایج است.
مردم لوبیا چیتی زودرس را سرخ شده، له شده یا کامل می خورند.
یک مطالعه قبلی در سال 2007 نشان داد که مصرف روزانه لوبیا چیتی عوامل خطر بیماری قلبی را در افرادی که مقاومت خفیفی به انسولین داشتند کاهش می دهد.
در حالی که این نتایج امیدوارکننده هستند، مطالعات جدیدتر برای تأیید این مزیت بالقوه ضروری است.
لوبیا منبع عالی فیبر، پروتئین و آهن است.
مطالعات نشان داده اند که بسیاری از مواد مغذی موجود در لوبیا صادراتی چیتی دارای فواید بالقوه ای برای سلامتی هستند.
این موارد از کاهش کلسترول تا حفظ قند خون پایین را شامل می شود.
مردم می توانند لوبیا را به دستور العمل های مورد علاقه خود اضافه کنند، گوشت را با لوبیا جایگزین کنند و اسپری های جدید مبتنی بر لوبیا را امتحان کنند.
- منابع:
- تبلیغات: