آنها همچنین حاوی پتاسیم هستند و با متعادل کردن میزان سدیم در بدن از فشار خون بالا جلوگیری می کنند.
فیبر بالای انجیر به باکتری های مفید روده کمک می کند و نقش مهمی در سلامت دستگاه گوارش دارد و می تواند برای مدت طولانی تری احساس سیری به فرد بدهد.
از دیرباز به دلیل داشتن فیبر بالا به عنوان ملین استفاده می شده است. طعم انجیر خشک ورقه ای به اندازه بوی آن مطبوع است.
با این حال، طعم آنها بسته به نوع آنها متفاوت است. با این حال، همه انواع آنها طعم شیرین و مرطوبی دارند.
گوشت انجیر خشک شکری ژله ای است اما آبدار نیست و هنگام خوردن می توانید تردی دانه های ریز را زیر دندان خود احساس کنید.
طعم انجیر تازه تقریباً شبیه عسل یا توت است. با این حال، شیرینی آنها بسته به نوع آنها از عسل مانند تا نسبتاً ملایم متفاوت است.
برخی از انواع آنها طعم کاراملی دارند. انجیر تازه زود پوسیده می شود و طعم و بویی ترش به خود می گیرد.
اغلب آنها را انجیر خشک می کنند تا از پوسیدگی جلوگیری شود و ماندگاری آنها افزایش یابد.
قابل ذکر است که انجیر تازه کالری کمی دارد در حالی که انجیر خشک ایرانی سرشار از قند و کالری است.
همانطور که قبلا ذکر شد، انجیر فواید زیادی برای سلامتی دارد. مصرف آنها می تواند به سلامت دستگاه گوارش و قلب کمک کند و در کنترل سطح قند خون موثر است.
قابل ذکر است که انجیر خشک زرد سرشار از قندهای طبیعی، فیبر محلول، مواد معدنی و ویتامین های مورد نیاز بدن است.
- منابع:
- تبلیغات: