یونانیان، عبرانیان و رومی ها از چاله های ذخیره سازی پر از برف و عایق بندی شده با شاخه های درخت و علف برای خنک کردن نوشیدنی ها استفاده می کردند.
500 سال بعد، هندی ها و مصری ها یخچال جنرال خود را در شب های سرد بیرون می گذاشتند تا یخ بسازند.
در قرن هفدهم، اروپایی ها از نمک نمک استفاده می کردند و آن را در آب حل می کردند تا محیطی خنک برای یخ ایجاد کنند.
سپس در قرن هجدهم، انگلیسی ها یخ را در طول زمستان جمع آوری کردند و مدل پالتو چرم زنانه ترک نمک اضافه کردند، آن را در فلانل پیچیدند، سپس آن را برای ماه ها در زیر زمین نگهداری کردند.
تنها در قرن نوزدهم بود که جعبه های یخ در انگلستان رایج شدند.
با این حال، برداشت یخ خطرناک و دشوار بود و به همین دلیل نیاز به تبرید مصنوعی وجود داشت.
اولین پیشرفت، یک ماشین یخچال کوچک بود که توسط ویلیام کالن، پروفسور اسکاتلندی در سال 1755 طراحی شد.
یک خلاء جزئی بر روی ظرفی که حاوی طبع سیب اتر بود ایجاد شد و آن می جوشید و سپس گرمای هوای اطراف را جذب می کرد.
در سال 1805، الیور ایوانز یک نمونه اولیه یخچال را طراحی کرد که دارای یک چرخه بسته از اتر بود که فشرده شده بود.
در سال 1835، جاکوب پرکینز، که قبلاً با الیور ایوانز کار کرده بود، یک کاپشن چرم اصل فشرده سازی بخار را به ثبت رساند که توسط آمونیاک مایع سوخت می شد.
با این حال، در سال 1929 یخچال هایی که از فشرده سازی بخار استفاده می کردند خطرناک بودند و با نشت گازهای سمی باعث بروز حوادث می شدند. فریون تا سال 1970 به عنوان جایگزین استاندارد مصنوعی تبدیل شد زیرا منفی بود.
- منابع:
- تبلیغات: