انجیر خشک درجه یک استهبان موجب از بین رفتن دندان های مصنوعی می شود

باید اشاره داشت که انجیر خشک درجه یک استهبان شکل خشک شده میوه انجیر است که روی درخت انجیر رشد می کند که با نام علمی Ficus carica شناخته می شود.

در حالی که انجیر تازه به دلیل بافت آبدار و خوش طعم بسیار محبوب است، میوه های نسبتاً لطیفی هستند و هر سال فقط برای مدت کوتاهی در دسترس هستند. انجیر تازه فقط برای 1-2 هفته پس از برداشت مفید است و بهتر است ظرف چند روز مصرف شود.

از طرف دیگر، انجیر خشک درجه یک استهبان را می توان در طول سال میل کرد. آنها همچنین در بسیاری از نقاط جهان به راحتی در دسترس هستند و ماندگاری بسیار بیشتری نسبت به انجیر تازه دارند.

انجیر

این میوه خاورمیانه ای است اما اکنون به طور گسترده به سایر نقاط جهان صادر می شود. انجیر خشک درجه یک استهبان یا با خشک کردن در آفتاب یا از طریق فرآیند کم آبی برای حذف آب اضافی ساخته می شود و یک میان وعده غنی از فیبر و مواد مغذی به جای می گذارد.

انجیر خشک درجه یک استهبان دارای طیف غذایی قابل توجهی از جمله سطوح بالای پروتئین، کربوهیدرات، کلسیم، ویتامین K، پتاسیم، آهن و منیزیم است. از نظر فیبر غذایی، انجیر خشک درجه یک استهبان نسبت به هر میوه دیگری دارای محتوای بالاتری است.

1/2 فنجان از این انجیر خشک درجه یک استهبان، که حدود 9 میوه خشک است، کمتر از 200 کالری دارد و تقریباً هیچ محتوای چربی ندارد. این میوه های خشک همچنین آنتی اکسیدان ها و مواد فعال مختلفی را برای تقویت بیشتر سلامتی شما ارائه می دهند. همچنین مقادیر کمی از اسیدهای چرب امگا 6، اسید گلوتامیک و اسید لینولئیک وجود دارد.

مهمترین فواید سلامتی انجیر خشک درجه یک استهبان شامل توانایی آن در تقویت استخوان ها، کاهش فشار خون، بهینه سازی هضم، کمک به کاهش وزن و تنظیم علائم دیابت و غیره است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.